Klassens Bog

Vi begyndte i 1.mellem, og efter 1 mdr. oprettede vi Klassens Dagbog, første side er en farvetegning af vor gamle skole i Vestergade, tegnet af Ivan (han var eminent til tegning). Bogen skulle følge klassen i årerne fremover, og som en dagbog afspejle, hvad der foregik på Skolen og blandt os elever, havde nogen specielle oplevelser, var de velkomne til at fortælle det til dagbogen, ja, indrømmet nogle var mere flittige til at komme med indlæg end andre, også lærerne gav med deres bidrag.
I Dagbogen er er beretning om: Bødekassen – Skoleudflugt til Laurbjerg – Skole Idrætsstævne på Stadion - Peters kusine fra Amerika - Søren Bo’s tur til London – Skolebladet – Sangen om Askel –Fritidsklubben med Honoré – Beretningen om Air Fix Klubben – Jonas som Gymnast - Skoleballet Annegade Skole – Munkemarked – Lejrskolen Svampedam – og mange andre spændende indlæg.

Blå Bog

Så kom Realklassen til sin afslutning, og selvfølgelig skulle der laves en Blå Bog, så alle kunne huske gutterne fra dengang, og deres karakteristika; ekstrakten af 5 års observationer, beskrevet med et glimt af humor og sarkasme. Hvem var redaktøren!

Til toppen af siden